Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FLORENCE

13. november 2017 - Kl. 19:00 - 20:50

England/Frankrig 2016
Instr: Stephen Frears  Manus: Nicholas Martin
Medv: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson
Udlejning: SF Film   Længde: 110 min.  Foto: Fra filmen

Filmen, der er en sand historie, handler om den velhavende Florence Foster Jenkins fra 40’ernes New York, som sætter sig absurde høje mål om at blive en stor sangerinde og blive elsket af alle.  Instruktøren har med forkærlighed og held skildret en dagdrømmers liv.
I Florence eget hoved lyder hendes stemme smuk, men for andre lyder hendes stemme så forfærdeligt, at det nærmer sig det komiske. Hun er nærmest 100 % tonedøv.
Hendes ægtemand, der også er hendes manager nænner ikke at fortælle hende sandheden, og når hun skal optræde, sørger han altid for at udvælge et publikum, der foregiver at være begejstrede for hendes præstation til trods for det manglende talent eller endnu værre, at hun slet ikke kan synge. Det er også nødvendigt for ham at bestikke musikanmelderne, så sandheden ikke kommer frem. Florence skal være i den vildfarelse, at alle tror hun er en særdeles dygtig sangerinde. Da Florence beslutter sig for at synge i Carnegie Hall, hvor det ikke er muligt at styre publikum, står ægtemanden overfor sin største udfordring. Både Meryl Streep og Hugh Grant yder store præstationer. Dette er en anderledes film, som fortjener at blive set, så kom og bliv underholdt.

Dudder

 

Detaljer

Dato:
13. november 2017
Tidspunkt:
19:00 - 20:50
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Hvidovre Filmklub
Telefon:
26413945
Hjemmeside:
www.hvidovrefilmklub.dk